top of page

BJORLi UTLEIEHJELP

Bjorli Utleiehjelp
AIRBNB MEDVERT

Ettersom Airbnb-markedet fortsatte å vokse på Bjorli, ble det klart at det å tilby kun rengjøring ikke var nok for Airbnb-verter. Å leie ut en fritidseiendom på Airbnb krever mye arbeid og engasjement.

 

Bjorli Utleiehjelp ble derfor etablert for å dekke dette behovet.

Vi hjelper deg med din utleiebolig med et utvalg av to pakker.

Trenger du hjelp til å drive Airbnb?

En medvert kan redusere stresset ditt!

Pakke 1

Vår provisjon er 15% av leieinntektene (+ mva)

Denne pakken passer best for de som ikke ønsker å gi full tilgang til Airbnb-kontoen sin. Du legger oss til som medvert (co-host) på Airbnb og gir oss tilgang til kalenderen og innboksen din. Dette tillater oss å se dine bestillinger og kommunisere med dine gjester. Vi fjerner stresset ditt fordi vi kommuniserer med gjestene ved å svare på spørsmålene deres. Gjester trenger noen ganger spesifikk veibeskrivelse til hytta eller kan oppleve at vannrørene er frosne ved ankomst. Uansett hvor mange spørsmål de har, kan vi ta ansvar og gi tilbake tiden din! Vi fyller også på alt du trenger som toalettpapir, oppvaskmiddel, håndsåpe, kluter og søppelsekker osv. Vi vil alltid besøke din eiendom etter hver utleie og sjekke for skader, samt sjekke at alle vinduer og dører er låst. Vi sender deg også en melding for å bekrefte at alt er i orden. Hvis gjestene dine har ryddet selv, sender vi deg en melding hvis de gjorde en dårlig jobb. Husk at du kan velge å gjøre renhold obligatorisk ved hver utleie, og dette er noe vi anbefaler fordi det sikrer en høy standard på renhold til enhver tid. Hvis du velger å gjøre renhold obligatorisk, husk at du bør oppgi renhold som en ekstra kostnad på Airbnb. Når renhold er obligatorisk og brukes sammen med denne pakken slipper du mye stress fordi du ikke trenger å bestille renhold selv. Vi koordinerer og utfører renholdet. Det er også verdt å huske på at det er dine gjester som i hovedsak betaler for rengjøringen og ikke du selv. Vil du ha nye bilder for å oppdatere oppføringen din? Vi kan sende deg profesjonelle bilder når du trenger dem.

Pakke 2

Vår provisjon er 20% av leieinntektene (+ mva)

Pakke 2 fungerer som pakke 1, men i tillegg kan vi hjelpe deg med din oppføring og prisstrategi. Dette krever at vi har fulle tillatelser på Airbnb-kontoen din.

Bjorli Utleiehjelp
Bjorli Utleiehjelp

Godt å vite

  1. Begge pakkene kommer med mulighet for å ha rengjøring inkludert*

  2. Vi kan også vaske og skifte sengetøy etter hver utleie*

* Ekstra kostnader påløper

Bjorli Utleiehjelp drives av både Bjorli Hyttehjelp og Bjorli Renhold. Vi jobber i samarbeid og ber derfor om at du lærer mer og melder din interesse via vår felles nettside, Bjorli Utleiehjelp.

bottom of page