top of page

Personvern

PERSONVERN, VILKÅR & INFORMASJONSKAPSLER

Sist oppdatert: 21. juni 2023

Disse retningslinjene for personvern, bruksvilkår og informasjonskapsler beskriver våre retningslinjer og prosedyrer for innsamling, bruk og avsløring av informasjonen din når du bruker tjenesten og forteller deg om dine personvernrettigheter og hvordan loven beskytter deg.

 

Vi bruker dine personopplysninger til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne personvern, vilkår for bruk og retningslinjer for informasjonskapsler.

 

Tolkning og definisjoner


Tolkning
Ordene der den første bokstaven er stor har betydninger definert under følgende forhold.
Følgende definisjoner skal ha samme betydning uavhengig av om de står i entall eller flertall.

Definisjoner
For formålene med dette personvernet, vilkårene for bruk og retningslinjer for informasjonskapsler:
Du betyr individet som har tilgang til eller bruker tjenesten, eller selskapet, eller annen juridisk enhet på vegne av denne personen har tilgang til eller bruker tjenesten, alt etter hva som er aktuelt.
Selskapet referert til som enten "selskapet", "vi", "oss" eller "vår" i denne avtalen) refererer til Bjorli Hyttehjelp.
Tilknyttet selskap betyr en enhet som kontrollerer, er kontrollert av eller er under felles kontroll med en part, der "kontroll" betyr eierskap av 50 % eller mer av aksjene, eierandeler eller andre verdipapirer som har rett til å stemme for valg av styremedlemmer eller annen administrerende myndighet.
Konto betyr en unik konto opprettet for deg for å få tilgang til tjenesten vår eller deler av tjenesten vår.
Nettstedet refererer til Bjorli Hyttehjelp, tilgjengelig fra https://www.bjorlihyttehjelp.com.

Tjenesten refererer til nettstedet.
Land viser til: Norge.
Tjenesteleverandør betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av selskapet. Det refererer til tredjepartsselskaper eller enkeltpersoner ansatt av selskapet for å tilrettelegge for tjenesten, for å yte tjenesten på vegne av selskapet, for å utføre tjenester relatert til tjenesten eller for å hjelpe selskapet med å analysere hvordan tjenesten brukes. Tredjeparts sosiale medietjenester refererer til ethvert nettsted eller et sosialt nettverksnettsted der en bruker kan logge på eller opprette en konto for å bruke tjenesten. Personopplysninger er all informasjon som er relatert til en identifisert eller identifiserbar person. Informasjonskapsler er små filer som plasseres på datamaskinen din, mobilenheten eller en hvilken som helst annen enhet av et nettsted, og inneholder detaljene om nettleserloggen din på den nettsiden blant dens mange bruksområder.

Bruksdata refererer til data som samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidebesøk).

Innsamling og bruk av dine personopplysninger, typer innsamlede data og personopplysninger


Mens vi bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:
E-postadresse, fornavn og etternavn og bruksdata.
Bruksdata
Bruksdata samles inn automatisk når du bruker tjenesten.
Bruksdata kan inkludere informasjon som enhetens Internett-protokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i tjenesten vår du besøker, klokkeslett og dato for besøket ditt, tiden brukt på disse sidene, unik enhet identifikatorer og andre diagnostiske data. Når du får tilgang til tjenesten med eller gjennom en mobilenhet, kan vi samle inn viss informasjon automatisk, inkludert, men ikke begrenset til, typen mobilenhet du bruker, din unike mobilenhets ID, IP-adressen til mobilenheten din, mobilen din operativsystem, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data. Vi kan også samle inn informasjon som din nettleser sender når du besøker tjenesten vår eller når du får tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet.

 

Sporingsteknologier og informasjonskapsler


Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår og lagre visse opplysninger. Sporingsteknologier som brukes er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår. Du kan instruere nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke enkelte deler av tjenesten vår.


Informasjonskapsler kan være "Persistent" eller "Session"-informasjonskapsler. Vedvarende informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobilenhet når du går offline, mens øktinformasjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren.


Vi bruker både økt og vedvarende informasjonskapsler for formålene som er angitt nedenfor:


Nødvendige / essensielle informasjonskapsler
Type: Sesjonsinformasjonskapsler
Administrert av: Oss
Formål: Disse informasjonskapslene er essensielle for å gi deg tjenester tilgjengelig via nettstedet og for å gjøre det mulig for deg å bruke noen av funksjonene. De bidrar til å autentisere brukere og forhindre uredelig bruk av brukerkontoer. Uten disse informasjonskapslene kan ikke tjenestene du har bedt om tilbys, og vi bruker kun disse informasjonskapslene for å gi deg disse tjenestene.
      
Retningslinjer for informasjonskapsler / godkjenning av varsel Informasjonskapsler
Type: Vedvarende informasjonskapsler
Administrert av: Oss
Formål: Disse informasjonskapslene identifiserer om brukere har akseptert bruken av informasjonskapsler på nettstedet.

Funksjonsinformasjonskapsler
Type: Vedvarende informasjonskapsler
Administrert av: Oss
Formål: Disse informasjonskapslene lar oss huske valg du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel å huske påloggingsdetaljer eller språkpreferanser. Formålet med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå at du må angi innstillingene dine på nytt hver gang du bruker nettstedet.
 

Bruk av dine personlige data


Selskapet kan bruke personopplysninger til følgende formål:
- For å tilby og vedlikeholde tjenesten vår, inkludert å overvåke bruken av tjenesten vår.
- For å administrere kontoen din: Din registrering som bruker av tjenesten. Personopplysningene du oppgir kan gi deg tilgang til ulike funksjoner i tjenesten som er tilgjengelige for deg som registrert bruker.
- For gjennomføring av en kontrakt; utvikling, overholdelse og gjennomføring av kjøpskontrakten for produktene, varene eller tjenestene du har kjøpt eller av en annen kontrakt med oss gjennom tjenesten.
- For å kontakte deg: For å kontakte deg via e-post, telefonsamtaler, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikasjon, for eksempel en mobilapplikasjons push-varslinger angående oppdateringer eller informativ kommunikasjon relatert til funksjonaliteten, produktene eller de avtalte tjenestene, inkludert sikkerhetsoppdateringene , når det er nødvendig eller rimelig for gjennomføringen.
- For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr som ligner på de du allerede har kjøpt eller spurt om med mindre du har valgt å ikke motta slik informasjon.
- For å administrere forespørslene dine; For å delta og administrere dine forespørsler til oss.
 

Vi vil IKKE dele dine personlige opplysninger. Tredjepartstjenester som sosiale medier kan imidlertid være i stand til å bruke dataene dine.
 

Oppbevaring av dine personlige data


Selskapet vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene angitt i denne policyen. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.
 

Selskapet vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata oppbevares generelt i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre tidsperioder.


Ditt samtykke til dette personvernet, vilkårene for bruk og retningslinjer for informasjonskapsler etterfulgt av ditt innsending av slik informasjon representerer din samtykke til den overføringen. Selskapet vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med disse personvernreglene, vilkårene for bruk og informasjonskapsler, og ingen overføring av dine personlige data vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten til dine data og annen personlig informasjon.

Utlevering av dine personlige data


Rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter kan selskapet bli pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis det er pålagt å gjøre det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. en domstol eller et offentlig organ).
Andre lovkrav
Selskapet kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at en slik handling er nødvendig for å:
- Overhold en juridisk forpliktelse.
- Beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til selskapet.
- Forhindre eller undersøke mulige forseelser i forbindelse med tjenesten.
- Beskytt den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller offentligheten.
- Beskytt mot juridisk ansvar.


Sikkerhet for dine personlige data

Sikkerheten til dine personlige data er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.

Barns personvern


Tjenesten vår henvender seg ikke til noen under 13 år. Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra noen under 13 år. Hvis du er en forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra noen under 13 år uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre
 

Vi kan også begrense hvordan vi samler inn, bruker og lagrer noe av informasjonen til brukere mellom 13 og 18 år. I noen tilfeller betyr dette at vi ikke vil være i stand til å tilby visse funksjoner i tjenesten til disse brukerne.


Hvis vi trenger å stole på samtykke som et juridisk grunnlag for å behandle informasjonen din og landet ditt krever samtykke fra en forelder, kan vi kreve samtykke fra foreldrene dine før vi samler inn og bruker denne informasjonen.


Lenker til andre nettsteder


Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, vil du bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene og andre retningslinjer for hvert nettsted du besøker. Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjepartssider eller tjenester.

​​

Endringer i dette personvernet, vilkårene for bruk og retningslinjer for informasjonskapsler


Vi kan oppdatere våre retningslinjer fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut de nye retningslinjene på denne siden. Vi vil gi deg beskjed via e-post og/eller en fremtredende melding på tjenesten vår før endringen trer i kraft og oppdaterer "Sist oppdatert"-datoen øverst i denne personvernerklæringen, vilkårene for bruk og retningslinjer for informasjonskapsler.

Du anbefales å gjennomgå disse personvernet, vilkårene for bruk og retningslinjer for informasjonskapsler med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i disse retningslinjene trer i kraft når de legges ut på denne siden.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss ved å sende en e-post.

bottom of page