top of page

priseR

Oppgitte priser er eksklusive mva.

Faktura sendes etter at jobben er utført med 10 dagers betalingsfrist.

Rengjøring

Pakke 1: Utvask standard  Viktig!

Fra Kr. 760,-

Denne pakken har en fast pris og er perfekt for enkel rengjøring etter at gjestene har sjekket ut. Ideell for AirBnB! Prisen er Kr. 760,- for hytter og leiligheter under 70 kvm og Kr. 920,- for over 70 kvm. Oppgitte priser er for eiendommer med ett bad. Det belastes Kr. 80,- i tillegg per ekstra bad. MERK: Vask og skifte av sengetøy er ikke inkludert! Se pakke 2 hvis du ønsker dette.

Pakke 2: Utvask premium  Viktig!

Fra Kr. 760,-

(+ Kr. 200,- pr sett med sengetøy)

Se fordeler

Denne pakken anbefales for AirBnB-verter som ønsker en utvask som inkluderer rene håndklær og oppredning av sengene med rent sengetøy. MERK: Denne pakken krever at du bruker oss for hver utvask etter utleie! Dette er nødvendig fordi det er da vi samler det brukte sengetøyet/håndklærne og klargjør sengene med rent sengetøy. Grunnprisen er den samme som utvask standard: Kr. 760,-/Kr. 920,- for hytter og leiligheter under/over 70 kvm. Oppgitte priser er for eiendommer med ett bad. Det belastes Kr. 80,- i tillegg per ekstra bad. Du betaler Kr. 200,- per sett med sengetøy. Du betaler derfor Kr. 400,- i tillegg til grunnprisen dersom du leier ut til 2 gjester. Har du 4 gjester betaler du Kr. 800,- for sengetøyet. Leie av sengetøy legges på din faktura og kommer i tillegg til grunnprisen. Det er viktig at du øker leieprisen slik at det er gjestene dine som betaler til fordel for rent sengetøy og oppredde senger! Til tross for de høyere kostnadene for dine gjester, er det mange fordeler med denne pakken!

Pakke 3: Daglig rengjøring

Kr. 460,- pr time

Denne pakken anbefales for de som ønsker vanlig rengjøring. Minst 2 timer ved bestilling. MERK: Vennligst oppgi om du vil ha vinduene vasket. Vær oppmerksom på at dette vil øke tiden og dermed prisen.

Pakke 4: Grundig rengjøring

Kr. 480,- pr time

Denne pakken passer best for byggvask og flyttevask. Den er også ideell for hytter og leiligheter som trenger grundig rengjøring/nedvask. Du kan bestemme om du ønsker rengjøring av vegger, tak, vinduer, kjøleskap og stekeovn. Bare ta kontakt for å avtale pris og plan.

Vask av sengetøy

Pris pr gang:

Kr. 1000,-

(+ kostnader fra vaskeriet)

Vi tar Kr. 1000,- per bestilling, uavhengig av størrelsen på tøyet ditt. Du betaler oss for å ta med sengetøyet til vaskeriet og levere det tilbake til din hytte eller leilighet etter at det er vasket.

Vaskeprisen fra vaskeriet legges på fakturaen og belastes til kostpris (uten tillegg).

 

Vask og tørk koster (pr kg) Kr. 40,-

og prisen for vask, tørk og stryk

er Kr. 44,- (pr kg).

Vi legger sengetøyet inne ved inngangsdøren eller kan legge det i garderoben.

Utleie av sengetøy og håndklær

Pris pr sett:

Kr. 200,-

Sengesettet inneholder: Laken (oppgi om du ønsker enkel eller dobbel størrelse), dynetrekk, putevar, dusjhåndkle og et lite håndkle.

 

Ved bestilling trenger vi ditt navn, adresse, mobilnummer og e-postadresse - sammen med totalt antall sett du trenger og dato for ankomst til Bjorli. Du kan da hente sengetøyet i åpningstiden på YX når du kommer.

 

Brukt sengetøy og håndklær skal leveres tilbake til YX etter at du har sjekket ut av din hytte/leilighet. Det er viktig å skrive navnet ditt på den medfølgende etiketten!

 

MERK: Vær oppmerksom på at du vil bli fakturert til kostpris dersom du ikke returnerer sengetøy og håndklær!

Utvendig vindusvask

Pris pr time:

Kr. 480,-

Minst 2 timer gjelder per bestilling.

 

De fleste jobber vil bruke mellom 2 og 3 timer, men i noen tilfeller kan det være mer tid! Vær oppmerksom på at prisen kan variere avhengig av mange faktorer som størrelse, høyde, tilgjengelighet og antall vinduer. Vinduer med sprosser vil også bruke mer tid. En nybygd hytte er et annet eksempel når mer tid kan brukes på grunn av mye sagflis.

Vi har eget utstyr, vann og vaskemiddel.

 

Ønskes innvendig vindusvask samtidig, belastes tilleggstiden med Kr. 480,- pr time.

Denne tjenesten er kun tilgjengelig mellom april og november.

Snømåking

Snømåking av tak:

Kr. 48,- pr kvm

Snørydding for hånd:

Kr. 600,- pr time

Dette fungerer godt for innganger, trapper og foran garasjer etc.

 

Større områder:

For å rydde snø fra store områder som innkjørsler, må vi se plassering og størrelse før vi kan bekrefte en pris.

Strøjobber

Pris pr time:

Kr. 500,-

MERK: Eventuelle kjøpskostnader for materialer og produkter etc vil bli lagt til regningen.

Vi vil alltid prøve å hjelpe deg med småjobber som du ønsker utført på din hytte eller leilighet. Vær oppmerksom på at vi kun kan gjøre enkle jobber selv, for eksempel innkjøp av mat, innkjøp og levering av ved, maling, tilsyn/kontroll av eiendom og småreparasjoner.

 

Jobber som overgår vår ekspertise kan settes ut til lokale håndverkere.

bottom of page